Alle

Alle vores kaffer fra vores eget risteri i Randers. Alt vores kaffe bliver ristet efter slowroast metoden, der giver den mest aromatiske og smagfulde kop kaffe, hvadenten du er til filter, stempelkande eller espresso.
Side:
 1. 1
 2. 2
 • After Dinner Blend - ristet

  After Dinner Blend, ristet

  After Dinner blanding med 100% Arabica bønner fra Sydamerika og Afrika. God fyldig blandig med en anelse syre, der er rigtig lækker efter en god middag :-)
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • StakeOut Espresso

  Agentens StakeOut Espresso, ristet

  Vores første espressoblend i vores nye agent-serie er inspireret af Napolis espressoer og indeholder 40% kvalitetsrobusta og derfor også ca. 20% mere koffein end vores andre espressoblandinger. 
  53,00 DKK
  Se mere ›
 • Black Gold - ristet

  Black Gold, ristet

  Den mest bløde og afbalancerede kaffe i vores sortiment. Elegant sødmefuld og ren i sin smag. Rigtig god som aftenkaffe. Ristning: Sammensat
  99,00 DKK
  Se mere ›
 • Delicious Dark Chocolate - ristet

  Dark Chocolate, ristet

  Kaffe med mørk chokolade, når det er allerbedst. Lækker fuldfed sødme med fin aroma og lang eftersmag. Det er den smagssatte kaffe, som er det største hit blandt vores kunder. Ristning: Mellemørk
  72,00 DKK
  Se mere ›
 • Deep Forest Espresso - ristet

  Deep Espresso, ristet

  Til dig, der elsker de mørkristede kaffebønner med fløjsblød smag og intens aroma. Denne lækre bønne kan vi anbefale til både espresso, stempelkande og kaffemaskine. Ristning: Mellemørk
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Etiopien Harrar Longberry gr.4

  Etiopien Yirgacheffe gr. 1 soltørret, ristet

  Yirgacheffen'en fra 600 farmerfamilier i Aramo er en højt-groet (1950-2100 meter) Etiopisk Arabica kaffe og yderst populær pga. soltørringen der virkelig frembringer sødmen i kaffen. Medium syre, fuld krop og en typisk mokka-smag gør denne kaffe rigtig god til blends. Har ydermere meget populære undertoner af vin og blåbær. Gør sig specielt godt ved en City+ ristning hvor blåbær-smagen fremtræder kraftigst. Eftersmagen er en anelse sødlig og der forekommer toner af kakao.
  65,00 DKK
  Se mere ›
 • Black Finnish Liquorice - ristet

  Finnish Liquorice, ristet

  Her mødes modsætninger - sødme tilsat økologisk lakrids, der går op i en højre enhed. Helt bestemt Baristaens favorit, når der skal serveres vanilieis. Behagelig blød og lang eftersmag af lakrids. Ristning: Mellemørk
  72,00 DKK
  Se mere ›
 • Fusion Gourmet kaffe

  Fusion Gourmet 1000 gr., ristet

  Kaffeblanding med Brasilien Santos og Uganda samt en anelse lakrids og chokoladearoma.
  110,00 DKK
  Se mere ›
 • Guatemala Huehuetenango

  Guatemala Finca Medina, ristet

  Vores nye Guatemala Finca Medina kaffe kommer fra byen San Lorenzo El Cubo i Antigua områdets vulkanske jord. Super til morgenkaffen - én af vores mest sælgende kaffer til stempelkande og kaffemaskine!
  58,00 DKK
  Se mere ›
 • Honduras økologisk

  Honduras økologisk, ristet

  Vasket, økologisk kaffe fra Honduras - som med naboer som Colombia og Brasilien har alle forudsætninger for god kaffe. Denne kaffe er let og mild, meget sød med duft ad vanilje og mandler. Lav syrlighed, mellem krop og en afbalanceret smag.
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Indien Monsooned Malabar AA, ristet

  Indien Monsooned Malabar AA, ristet

  Skyggegroet, håndplukket og Monsooned kaffe fra Indien. Meget speciel kaffe pga. tørrings- og laringsmetoden. Meget lavt syreindhold. Krydret med sirupagtig følelse.
  50,00 DKK
  Se mere ›
 • Indonesien Sumatra Mandheling

  Indonesien Sumatra Mandheling gr.1, ristet

  Sumatra'en har en "vild", agressiv smag af træ, røg og natur! Samtidig har den næsten ingen syre, masser af krop og en sød frugtsmag med strejf af karamel og chokolade. Meget spændende og karakteristisk smagsprofil.
  60,00 DKK
  Se mere ›
 • Smooth Irish Cream - ristet

  Irish Rhum Cream, ristet

  Rund, blød krop med elegant smag af Irish Cream. Sødmefuld aroma. Bør nydes til en tør cognac eller whiskey. Ristning: Mellemørk
  72,00 DKK
  Se mere ›
 • Kenya Karimikui AA - ristet

  Kenya Kirinyaga Karimikui AA, ristet

  Virkelig kompleks Kenyakaffe med duft af drue, citrongræs og honning. God syrlighed hvor smagen har flere lag af citrusblomst, karamel og frugt. Eftersmagen er sirupssød og cremet. Den bedste Kenyakaffe vi har haft i mange år - kooperativet ligger 3 km. fra Kiamutugu i Kirinyaga distriktet i den sydlige den af det kendte Mt. Kenya.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Koffeinfri Bolivia

  Koffeinfri Colombia CO2, ristet

  Koffeinfri kaffe fra Colombia. God fyldig, frisk kaffe med lang eftersmag af karamel og lys chokolade.
  55,00 DKK
  Se mere ›
 • Latte Crema Espresso

  Latte Crema Espresso, ristet

  God, kraftig blandig med en anelse syre, der gør det nemmere for smagen at trænge gennem mælken i capuccino, café latte m.m.
  54,00 DKK
  Se mere ›
 • Mammas Sweet Hazelnut - ristet

  Mammas Hazelnut, ristet

  Rund, blød krop med lækker smag af ristede hasselnødder. Sødmefuld aroma. Ristning: Mellemørk
  72,00 DKK
  Se mere ›
 • Mexico Finca Nueva Esperanza

  Mexico SHG økologisk, ristet

  Smagsprofil med en let krop, ringe syre, mild, tør smag med bløde karamel nuancer. Hvis kaffen ristes mørkere får du en mere karameliseret sukkersmag der er lidt mere skarp og krydret. En dejlig mild kaffe!
  60,00 DKK
  Se mere ›
Side:
 1. 1
 2. 2