Jul

Den perfekte julegave afhænger af den person, der skal modtage den. Derfor kan kaffe, te eller et gavekort til kaffeagenterne.dk uden tvivl være en god julegave eller adventsgave til en, du holder af. Her på siden finder du ikke kun gode julegaver, men også produkter der egner sig ekstra godt til julemåneden. For december smager på en bestemt måde, og disse smage har vi tilsat vores kvalitetsprodukter, så du på den måde også kan fejre jul for dine smagsløg. Tag et kig på vores side og byd julen ind i dit hjem i hele december.
11 vare(r)
Nyhed
BagsvrdLakridsJulelakrids-20
GavekorttilKaffeagenternedk-20
GrnJulete-20
Nyhed
JulekaffeWhiteChristmasristet-20
Udsalg
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/k/a/kaffesak_3stk.jpg
Specialpris 30,00 kr
Pris: 50,00 kr
Sortadventste-20
SummerbirdHeartsGaveske-20
Nyhed
XocolatlChristmasFlowers-20
Nyhed
XocolatlHearts5-20
Nyhed
XocolatlMarzipanChristmas-20
Nyhed
XocolatlWhiteHeart9-20
11 vare(r)

Julen smager på en bestemt måde

Julen er hjerternes fest og hos Kaffeagenterne finder du den perfekte kaffe julegave, der varmer om både hjerte og sjæl. Giv en jule- eller adventsgave med julekaffe, te, en lækker gavekurv eller måske et gavekort til en du har kær. Her på siden finder du et bredt udvalg, hvor du med garanti kan finde en kaffe julegave, der får juleklokkerne til at bimle og smagsløgene helt op og ringe - for december smager på en bestemt måde, og disse smage finder du bl.a. i vores julekaffe.

Giv en kaffe julegave, der forkæler smagsløgene

Hos Kaffeagenterne finder du et skønt udvalg af kaffe julegaver, der får både smagsløgene og englene til at synge. Blandt vores sortiment, kan du med garanti finde en kaffe julegave, der passer perfekt til modtageren, uanset om det er til dig selv eller en du har kær.

En kaffe julegave, der helt sikkert vil gå rent hjem hos modtageren er en af vores mange lækre gavekurve. Her finder du lidt for enhver smag - både inden for kaffe, alkohol og små julegodter.
Gavekurvene findes i flere forskellige varianter og naturligvis med forskelligt indhold, så du kan finde den, der matcher modtageren bedst. Fælles for alle kurve er at de indeholder enten en eller flere poser skøn kaffe fra Farm Mountain, der er en skøn kaffe julegave med unik aroma.

Blandt vores udvalgte Farm Mountain julekaffe i gavekurvene finder du:

  • Warm Sunshine: ​​en perfekt start om morgenen. Frisk og mild med sin helt egen karakter
  • White Velvet: en meget blød kaffe med både dybe og lette toner på samme tid. En snert af karamel og en let og livlig friskhed med lang eftersmag
  • Black Gold: en perfekt aftenkaffe med en elegant sødme. Den blødeste og mest afbalancerede kaffe i vores sortiment
  • Brown Longhorn: en fyldig kaffe med lang eftersmag og intens aroma uden bitterhed. Velbalanceret og behagelig smag
  • Cream Caramel: en smagfuld kaffe med undertoner af karamel og et let strejf af chili, hvilket gør den perfekt at nyde sammen med chokolade

 

Til den helt store kaffeelsker, finder du også den perfekte kaffe julegave: en gavekurv, der indeholder alt hvad du skal bruge til både at kunne nyde en skøn varm kop kaffe, men også en lækker iskaffe. Så er der lidt at veksle imellem.

Du finder følgende gavekurve, der hver især bringer juleglæden frem:

  • - Gavekurv med kaffe og gin
  • - Gavekurv med kaffe og portvin - to varianter
  • - Gavekurv med kaffe og vin - to varianter
  • - Gavekurv med kaffe og iskaffe

 

Tæl ned til den store aften med julekaffe

Kaffe kan nydes året rundt - men en hjertevarm julekaffe er noget helt specielt! Blandt vores udvalg af kaffe julegaver finder du naturligvis en vaskeægte julekaffe, der byder på julestemning, julesmag, juleduft og juleglæde.

Vores julekaffe er ligeledes fra Farm Mountain, der er garanti for høj kvalitet og god smag.
Den skønne julekaffe har grundingredienser af både chokolade, karamel og appelsinskal, der tilsammen skaber en dejlig harmoni og en suveræn smag. Det er indbegrebet af julehygge i en kop.
Der bruges et blend af Pure Arabica kaffe af kvaliteten AA-A og har en mellem-mørk ristning.

Denne specielle kaffe julegave egner sig perfekt som adventsgave. Så kan julekaffen nydes gennem hele december og helt op til den store aften, hvor den er perfekt efter risalamanden.

Farm Mountain julekaffe produceres af en dygtig og højtrespekteret kaffefarmer, der kaldes “Senior Citizen”, grundet den konstant høje kvalitet.

Den findes i to størrelser: 225 eller 1000 gram og du har mulighed for at vælge mellem formalingsgrad af hele bønner, stempelkande, kaffemaskine, aeropress, espresso eller tyrkisk.

En kaffe julegave er ikke bare kaffe

Det er også alt det, der går godt til kaffen!
Blandt vores sortiment finder du bl.a. også filippinsk rom og en skøn julegodte, der er god at nyde sammen med kaffen. Prøv fx de lækre pebernødder, der er overtrukket med hhv. hvid, mælk og mørk chokolade - en fast dansk juletradition, der lige har fået en kæmpe overhaling.

Hvis du eller en du kender, ynder at nyde en skarp til kaffen, kan gaveæsken med Don Papa Sugarlandia rom være en oplagt tilføjelse til en god kaffe julegave.
Don Papa er en eksotisk filippinsk rom, der er gæret på sukkerrør. Den er lagret i mindst 7 år på amerikanske bourbon egetræsfade og har en skøn blomsterrig smag med noter af vanilje.

Er din kaffe julegave til både en kaffe- og te elsker? Så smut en lækker sort ceylon te med i gaven. Teen indeholder urter, appelsinskaller, mandelstykker, rosenblade, kanel samt kryddernelliker og er en perfekt afveksling, når lysten står på andet end kaffe.