På lager
Kun %1 tilbage

Indonesien Aged Sumatra, ristet

Fra 69,00 DKK

OBS! Indonesien Sumatra Aged Mandheling gr. 1 er en "Kaffe på Kanten"
Denne Kaffe var Månedens Kaffe i oktober 2023 og vi har 100 kilo på lager igen af den.
Kaffe på Kanten udfordrer den traditionelle kaffesmag på godt og ondt. Der er derfor ingen smagsgaranti med Kaffe på Kanten, til gengæld er der garanti for en spændende og anderledes kaffe der med garanti udvider dine smagsløg og giver dig en helt unik kaffeoplevelse. 

Oprindelsesland: Indonesien
Region: Sumatra
Høst: September - December
Dyrkningshøjde: 900 -1800 meter
Kaffesort: Typica (og afledte), Tim Tim, Ateng, Onan, Ganjang, S795, Ateng
Forarbejdning: Semi - vasket
Ristningsgrad: Mellem-mørk
Smag: Meget fyldig, lav syrlighed, krydret og intens 
Noter: Læder, rosin, tørret frugt, kakao og tobaksblade

Info:
Kaffen har gennemgået en 3- årig lagrings/modningsproces hvor kaffen ligger i perganimoskallen.
Med den intense og krydrede smag og lave syrlighed, er det en virkelig interresant kaffe.
Med noter af bl.a. læder, tørret frugt og kakao er den velegnet som stempelkandekaffe eller som en flat white (café Latte).

Modningen af kaffen foregår i et tropisk miljø, hvor kaffebønnerne absorberer fugt i regntiden og giver tilbage i tør sæsonen. Ved at gennemgå denne proces, fremhæves smagsnoterne, som også gør kaffen blød.
Forholdet på modningslageret er også afgørende for en vellykket produktion af kaffen: Rigtig fugtighed, hyppig bevægelse og vending af poser.

Mandheling-kaffe er opkaldt efter den lokale etniske gruppe "Mandailing", som bor i den nordlige del af Sumatra i Aceh-regionen omkring Tawar-søen.

  • 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 500,-
  • Danmarks største udvalg af kvalitetskaffe
  • 90 dages returret
  • Samfundsbevidste kaffeelskere

OBS! Indonesien Sumatra Aged Mandheling gr. 1 er en "Kaffe på Kanten"
Denne Kaffe var månedens kaffe i oktober 2023 og vi har 100 kilo på lager igen af den.
Kaffe på Kanten udfordrer den traditionelle kaffesmag på godt og ondt. Der er derfor ingen smagsgaranti med Kaffe på Kanten, til gengæld er der garanti for en spændende og anderledes kaffe der med garanti udvider dine smagsløg og giver dig en helt unik kaffeoplevelse. 

Oprindelsesland: Indonesien
Region: Sumatra
Høst: September - December
Dyrkningshøjde: 900 -1800 meter
Kaffesort: Typica (og afledte), Tim Tim, Ateng, Onan, Ganjang, S795, Ateng
Forarbejdning: Semi - vasket
Ristningsgrad: Mellem-mørk
Smag: Meget fyldig, lav syrlighed, krydret og intens 
Noter: Læder, rosin, tørret frugt, kakao og tobaksblade

Info:
Kaffen har gennemgået en 3- årig lagrings/modningsproces hvor kaffen ligger i perganimoskallen.
Med den intense og krydrede smag og lave syrlighed, er det en virkelig interresant kaffe.
Med noter af bl.a. læder, tørret frugt og kakao er den velegnet som stempelkandekaffe eller som en flat white (café Latte).

Modningen af kaffen foregår i et tropisk miljø, hvor kaffebønnerne absorberer fugt i regntiden og giver tilbage i tør sæsonen. Ved at gennemgå denne proces, fremhæves smagsnoterne, som også gør kaffen blød.
Forholdet på modningslageret er også afgørende for en vellykket produktion af kaffen: Rigtig fugtighed, hyppig bevægelse og vending af poser.

Mandheling-kaffe er opkaldt efter den lokale etniske gruppe "Mandailing", som bor i den nordlige del af Sumatra i Aceh-regionen omkring Tawar-søen.