kaffeagenterne

ICED Espresso Sweet Original, Bag-In-Box, 3 Liter

Ikke på lager

399,00 kr

ICED Espresso Sweet Original i 3 liters Bag-In-Box.


Har du også prøvet, på en varm sommerdag at få lyst til en iskold og sød iskaffe derhjemme, men du har ikke lige tænkt forud og sørget for at have afkølet kaffe klar, når iskaffe-trangen melder sig? Det er ikke noget problem, hvis du har en flaske ICED Espresso Sweet Original.


Med ICED Espresso Sweet Original kan du hurtigt og nemt lave den lækreste iskaffe. Det eneste du skal gøre er at fylde et glas med isterninger, hælde et espressoshot over og tilføje mælk, så simpelt er det. Du kan også med fordel bruge ICED Espresso Sweet Original til at lave lækre desserter eller cocktails. Brug den fx over cremet vaniljeis eller i en hjemmelavet Tiramisu. Du kan også bruge den til at lave velsmagende cocktails som Espresso Martini og White Russians.


Bag-In-Box'en fungerer som vi kender det fra 3 Liters vin i Bag-In-Box. Her får du bare lækker ICED Espresso iskaffe med smag af mørk chokolade i stedet for. Boxen er dejlig nem at betjene hvis du skal servere iskaffe for mange gæster, fx til studenterfesten eller fødselsdagen. 

Boxen indeholder 96 shots ren espressokaffe til at lave iskaffe - der skal blot tilsættes mælk, så har du en helt fantastisk iskaffe.

Holdbar 2 måneder efter åbning i køleskab.
Iskaffen er håndbrygget på vores kafferisteri i Togfabrikken i Sporbyen i Randers og er naturligvis brygget på arabicabønner.


Ingredienser:
Espressokaffe, sirup (vand, sukker/rørsukker og aroma.)


Næringsindhold pr 100 g:
Energi: 237 KJ / 56 kcal
Fedt: 0,0 g
Kulhydrat: 14,4 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g