Hvordan laver man iskaffe?

Iskaffe på 15 sekunder

Iskaffe eller islatte – et kært barn har mange navne. Drømmer du også om en forfriskende læskedrik på en varm sommerdag, så iskaffen er en sand kølende fornøjelse, perfekt til sådanne dage. Den kan nydes derhjemme eller på arbejdspladsen, hvis du sidder der og sveder foran skærmen. Iskaffe er også perfekt to-go, hvis du er på vej til stranden eller en tur i parken.

Om sommeren er iskaffe en såkaldt lifesaver, når man har lyst til at blive afkølet men samtidig ønsker at nyde godt af kaffens gode smag og fordele. Iskaffe kan laves på mange måder og findes i et hav af varianter. Nogle mere avanceret end andre, og nogle mere sunde end andre. Er du kaffekender foretrækker du måske at lave din egen kaffe ekstrakt af dine favoritbønner. Har du lyst til en mere syndig og nærmest dessertlignende version, kan du med fordel tilsætte vaniljeis og/eller flødeskum. Mulighederne er mange.

Hos Kaffeagenterne mener vi, at iskaffe er for alle, og at man også kan lave en særdeles fremragende klassisk iskaffe ganske hurtigt med ganske få ingredienser. Det kræver blot, at du har isterninger klar i fryseren, og så kan du ellers nyde den læskende kaffedrik få minutter efter trangen opstår.

Iskaffen kan du nemt og hurtigt lave på din egen espresso brygget på dine yndlingsbønner tilsat lidt sirup eller ready-to-mix iskaffe fra Kaffeagenterne, der er lavet af rigtige espressoshots, sukker og evt. aroma. Vælger du sidstnævnte, kan du have din iskaffe klar på bare 15 sekunder. Lækkert, nemt og bekvemt.

Hvordan laver man iskaffe?

Man kan lave en iskaffe ved at blande isterninger, espressoshot og mælk, vand eller kakao i et glas. Vælger du mælk, giver sødmælk eller letmælk den bedste smag. Følg nedenstående steps, og din iskaffe er klar på blot 15 sekunder:

  1. Kom ca. en håndfuld isterninger i et glas
  2. Hæld derefter 0,3 dl. espresso i glasset
  3. Tilsæt 1-2 dl. Mælk, vand eller kakao
  4. Rør rundt i blandingen og servér straks

 

 

Iced Espresso - vælg mellem 6 forsriskende varianter

Iced Espresso Original er en ready-to-mix iskaffe lavet af rigtige espressoshots, sukker og intet andet. Lækkert og forfriskende på varme sommerdage. Men vi har selvfølgelig også andre varianter, fordi vi ved, at I har forskellige smagspræferencer.

I varianterne med smag, er der tilsat lidt aroma, og du kan således få en iskaffe med noter af mørk chokolade, lakrids, Irish rom, karamel eller mint chokolade. Stærkt vanedannende og undværligt på varme sommerdage. ½ liter Iced Espresso indeholder 16 shot espresso. Se videoen her på siden, hvor vi guider dig gennem en nem opskrift på iskaffe med Iced Espresso.