FØDSELSDAGS TILBUD

Kaffetilbud - Vi fejrer 15 års fødselsdag

Kaffeagenterne fylder 15 år i år, og det fejrer vi i hele september måned 2021 med nye tilbud hver uge! Tilbud på ristet kaffe, rå kaffebønner, ICED espresso iskaffe og udstyr. Så hold godt øje med siden og se alle de nye tilbud på kaffemaskiner, tilbehør og lækre bønner når vi starter fødselsdags kampagnen onsdag den 1. september.

15 vare(r)
3xICEDespressobestseller-20
Udsalg
Barletta05litermlkekandesort-20
Specialpris 99,00 kr
Pris: 149,00 kr
Nyhed
https://kaffeagenterne.dk/media/catalog/product/g/e/gene_cafe_sort.jpg
Nyhed
Udsalg
FarmMountainKaffepakke-20
Specialpris 179,00 kr
Pris: 239,00 kr
Nyhed
Fdselsdagskaffe1kgristet-20
Nyhed
Fdselsdagskaffe1000gramr-20
Nyhed
Genanvendeligeisterninger-20
Nyhed
ICEDespresso2glaskopper-20
Nyhed
ICEDespresso5clgratisRom-20
Udsalg
ICEDEspressoCreamCaramelBagInBoxBIB3liter96shots-20
Udsalg
ICEDEspressoDarkChocolateBagInBoxBIB3liter96shots-20
Udsalg
ICEDEspressoOriginalBagInBoxBIB3liter96shots-20
Specialpris 339,00 kr
Pris: 399,00 kr
Nyhed
Udsalg
Opbevaringsbtte1L-20
Specialpris 99,00 kr
Pris: 130,00 kr
Nyhed
Udsalg
Opbevaringsbtte248L-20
Specialpris 129,00 kr
Pris: 180,00 kr
Tebreveengangs-20
15 vare(r)

Vi fejrer 15 års fødselsdag med stærke kaffetilbud

Kaffeagenterne fylder 15 år og det fejrer vi med friskbryggede kaffetilbud, som du kan nyde derhjemme.

Vi fejrer fødselsdag hele september måned 2021 og vi gør det med et brag! Der er nemlig nye tilbud hver uge, så husk at holde øje med siden - det kan være at din drømme eller yndlings kaffe kommer på tilbud og så er det bare om at slå til. Vores kaffetilbud spænder både mellem kaffe, opbevaring til kaffebønner og tilbehør til kaffen såsom ICED espresso iskaffe - måske er du også heldig at finde en af vores lækre espressomaskiner på tilbud eller et godt tilbud på - så hold øje med vores side jævnligt.

Friskristet kaffe på tilbud

Vores fødselsdagstilbud byder på lækre kaffetilbud og du kan med garanti finde en god kaffe, der passer til din smag. Vores tilbud på kaffe inkluderer både ristet og rå kaffebønner og selvfølgelig i mange forskellige varianter - husk at vores tilbud skifter hver uge, så det gør vores udvalg af kaffe på tilbud også.

Vi vil selvfølgelig ikke røbe alle vores kommende kaffetilbud og hvilke typer kaffe du kan forvente at finde her på tilbudssiden. Dog vil vi gerne give et lille indblik i de velsmagende tilbud, så du kan bl.a. forvente at finde:

Kaffeagenternes fødselsdagskaffe: 

Kaffeagenternes helt specielle fødselsdags blend, der er udover det sædvanlige. Fødselsdagskaffen består af en dejlig økologisk kaffe fra Colombia, nærmere bestemt en Colombia Panche Siquila fra Tolima-regionen, der ligger i det midt-vestlige Colombia.
Smagen er en ren og frisk kaffe med en skøn og dejlig sødme samt en cremet smag af både chokolade og solmodne appelsiner.
Modsat de andre fødselsdagstilbud, gælder dette kaffetilbud hele september måned!

Friskristet kvalitetskaffe: 

Vores kaffe er altid friskristet og det gælder selvfølgelig også alt kaffe, der er inkluderet i vores kaffetilbud. Når kaffen er friskristet, sikrer det, at smagen holder sig bedst muligt. Hvis kaffen ikke er friskristet, begynder kaffebønnerne at miste både smag og aroma efter lidt tid og det det bliver en kedelig kaffeoplevelse. Det er ofte kaffe, der ikke er friskristet, som du finder i dagligvarebutikkerne.

Ligesom ved Kaffeagenternes normale sortiment, inlkuderer de skønne kaffetilbud også mulighed for at vælge din ønskede formalingsgrad. Uanset om du er mest til hele bønner eller om kaffen skal formales til stempelkande, filterkaffe, espresso, aeropres eller tyrkisk, så vælger du helt selv, inden du klikker kaffetilbuddet hjem.

Rå kaffe på tilbud: 

Vores kaffetilbud omfatter også rå kaffebønner, der er klar til at du kan riste dem selv derhjemme. Det kan være en hyggelig og sjov proces at riste sin egen kaffe og du får mulighed for selv at bestemme ristningsgraden på din yndlingskaffe. Hvis du vil eksperimentere med forskellige aromaer til din kaffe, kan du med fordel lægge fx vaniljestænger, appelsinskal eller kanel ved de rå kaffebønner et par dage inden du rister dem, for at opnå din helt egen specielle kaffe med en spændende aroma og elegante noter.
Husk at rå kaffebønner altid skal ristes inden brug.

Vores kaffetilbud sikrer dig alt hvad du behøver til en god kop kaffe

De mange kaffetilbud gælder ikke kun vores lækre rå eller friskristede kaffebønner. Du finder også mange spændende tilbud på samt gode priser på flere forskellige kaffemaskiner og mælkeskummere. Mellem vores kaffetilbud finder du også et godt udvalg af gode opbevaringsløsninger til dine kaffebønner, der sørger for at bønnerne holder sig friske og bevarer både aroma og smag bedst muligt.
Du kan også nyde den sidste del af sommeren med en god iskaffe, lavet på ICED espresso - selvfølgelig til fødselsdagspris.