WDT Tools

WDT-tool

Som kaffeelsker ved du alt om, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr, når du skal brygge den perfekte kop kaffe. Men har du også hørt om det specielle WDT-værktøj? Et WDT-tool er det perfekte stykke tilbehør for dig, der gerne vil sikre, at alle dine espressoshots kommer til at sidde lige i skabet.

Derfor finder du naturligvis dit nye WDT-tool her hos Kaffeagenterne, hvor vi som altid kan tilbyde et bredt udvalg til skarpe priser. Kig med her på siden, og find dit nye WDT-tool i dag.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er et WDT-tool?

Et WDT-tool til kaffebrygning er i al sin enkelthed et lille tyndt værktøj med nåle i enden, og formålet med værktøjet er kort sagt at fordele kaffen jævnt i portafilteret før tamping, når du vil lave kaffe i din espressomaskine. WDT står for Weiss Distribution Technique, og det er en teknik, der blev udviklet af den australske barista og kaffeekspert Matt Perger.

WDT-tools fås i flere forskellige former og størrelser, hvor nogle har nåle i enden, lavet af stål, messing eller plastik, mens andre har et net i enden, der er lavet af enten stål eller plastik.

Sådan bruger du dit WDT-tool

For at bruge et WDT-tool skal du først og fremmest dosere kaffen i portafilteret. Derefter skal du stikke nålene eller nettet ned i kaffen og rotere det rundt. På den måde vil eventuelle klumper blive brudt og kaffen fordeles jævnt.

Det lyder måske unødvendigt, men et WDT-tool kan også hjælpe med at reducere risikoen for overtamping, samt forbedre smagen og jævnheden af både espresso og filterkaffe.

Når du vil lave espresso med dit WDT- tool, skal du:

● Starte med at stikke nålene ned i midten af kaffen
● Rotere i en jævn bevægelse
● Lade være med at trykke for hårdt
● Gentage processen, indtil kaffen er jævnt fordelt.

Køb dit WDT-tool til espresso hos Kaffeagenterne i dag

Hvis du gerne vil tage din kaffebrygning et skridt op, så kan et WDT-kaffeværktøj være den helt rette investering for dig. Værktøjet gør en smagfuld forskel, som du vil komme til at sætte pris på, og et WDT-tool er derfor et godt køb for enhver kaffeentusiast.

Du kan købe dit WDT-tool online hos Kaffeagenterne i dag, hvor du får gode priser, og hvor vi naturligvis kan levere direkte til din hoveddør.