genecafe

Cafemasy CCR-305, kafferister

Ikke på lager

1.595,00 kr

- Spænding: 240 volt
- Effekt: 1400 watt
-Timer: 1 - 15 minutter
- Kapacitet: 80 - 100 gram kaffebønner
- Opsamling af avner i toppen
- Digitalt display
- Kan både riste og afkøle kaffebønner


Cafemasy gør det let at riste din egen kaffe derhjemme, så du kan nyde helt friskristede bønner hver eneste gang. Når du rister din egen kaffe har du mulighed for selv at bestemme bønnernes risteprofil samt afprøve forskellige riste grader af samme bønne, så du kan finde din foretrukne.


Cafemasy CCR-305 er en lille og smart kafferister med digital styring. Denne Cafemasy model kan riste mellem 80 - 100 gram kaffebønner ad gangen.
Det smarte ved Cafemasy CCR-305 er, at den ikke fylder ret meget i køkkenet. Den kan let stå på køkkenbordet eller pakkes væk i skabet, når den ikke er i brug.


Du kan indstille tiden for ristningen på det digitale display og knapperne. Let og overskueligt. Det er altid muligt at forlænge tiden undervejs eller stoppe ristningen, selvom tiden ikke er udløbet endnu. Cafemasy afkøler også bønnerne.


Cafemasy CCR-305 rister kaffebønnerne ved hjælp af varm luft, der blæses gennem bønnerne. I forbindelse med ristning af kaffebønnerne vil der dannes avner/skaller og disse opsamles i den øverste avnopsamler for let rengøring.


OBS: prøv vores verdenspakke med 9 x 225 gram rå kaffebønner i små poser. Så kommer du godt fra start med din nye Cafemasy kafferister.