kaffeagenterne

3 poser valgfri smagskaffe

På lager

230,00 kr
* Obligatoriske felter

Med denne pakke kan du frit vælge 3 poser aroma kaffe fra Farm Mountain. Vælg mellem 3 forskellige, 3 ens eller bland dem præcis som du vil.


Du får 225 gram friskristet kaffe i hver pose. Vælg mellem:  • Dark Chocolate - Kaffe med mørk chokolade, når det er allerbedst. Lækker fuldfed sødme med fin aroma og lang eftersmag. Det er den smagskaffe, som er det største hit blandt vores kunder.

  • Cream Caramel - Lækker behagelig sødme med toner af karamel og en let chili, som giver kaffen en lækker kant. Rigtig god til mørk bitter chokolade.

  • Mamma's Hazelnut - Rund, blød krop med lækker smag af ristede hasselnødder. Sødmefuld aroma.

  • Irish Rum Cream - De bløde undertoner og den sødmefulde aroma er et populært valg blandt mange kaffeelskere. Yderst velegnet sammen med en tør cognac eller whiskey.

  • Finnish Liqourice - Den behageligt bløde lakridssmag egner sig godt som dessertkaffe og er en anderledes overraskelse fuld af moment.

  • Mint Chocolate - En lækker moderne kaffe med friske strejf af mintchokolade, der harmonerer spændende med den runde kaffesmag og giver den en anderleds kant.


Formalingsgrad: Hvis du ønsker forskellig formalingsgrad til nogle af poserne, så skriv det blot i en kommentar til din ordre. Husk blot at skrive tydeligt hvilke varianter der skal males til hvad :-) 
Alle aroma kafferne er gode til både almindelig filterkaffe, stempelkande og espresso kaffe.