kaffeagenterne

Kaffegave med Summerbird

På lager

128,00 kr
* Obligatoriske felter

 


En rigtig lækker kaffegave bestående af friskristet kvalitetskaffe fra Farm Mountain og en æske lækker, fyldte chokolader fra Summerbird.


Gavepakken indeholder:


1 x gaveæske fra Summerbird - Amber Miniature, bestående af fire forskellige slags fyldte chokolader overtrukket med Amber chokolade. Fyldet byder blandt andet på mynte, lakrids, vanilje-karamel og fleur d'orange praliné.


1 x 225 gram valgfri Farm Mountain kaffe. Vælg mellem:  • Morning Rose - en blød og afbalanceret kaffe med en komplet smag. Kaffen er rigtig god som morgenkaffe, men kan nydes til alt. Den har en fyldig og ren smag med en lang eftersmag.

  • Pink Mountain - afbalanceret, blød og fyldig i smagen og kan nydes til alt. Kaffen er harmonisk med toner af chokolade og en snært af vanilje.

  • Brown Longhorn - en meget fyldig kaffe med en lang eftersmag, der passer rigtig godt til hverdag. En fed kaffe med intens aroma, helt uden bitterhed, hvilket gør den til et hit blandt kaffeelskere. Smagen er velafbalanceret og behagelig og kan med fordel bruges til espresso.

  • Deep Espresso - en mørk, let røget og fyldig espresso med en kraftig crema og lang eftersmag. Kaffen er til dig, der elsker mørk-ristede kaffebønner med fløjlsblød smag og intens aroma. Denne lækre kaffe kan anbefales til både espresso, stempelkande og kaffemaskine.


Vi pakker gaven ind i en cellofanpose med sløjfe.