Perkulator

Perkulator

Trådløs Perkulator i smukt rustfrit design.

Brygger en fantastisk kaffe med skøn aroma på den simple metode, at man hælder vand i kanden hvorefter man hælder malet kaffe i den øverste filterbeholder.

Når vandet opvarmes overstiger det toppen via en rørledning og fordeles i kaffefiltret. Når alt vandet har haft kontakt med kaffefiltret og næsten når kogepunktet stopper brygningen og den røde lampe i bunden af kanden lyser - nu har du en velsmagende og god kop kaffe

Man opnår et godt resultat når man kværner en mellemting mellem filter og stempel - altså ikke for fint og ikke for groft.
 • C3 Perkulator 4-10 kopper, sort

  C3 Ledningsfri Perkulator - 4-10 kopper, sort

  Skøn Perkulator, som brygger mellem 4 og 10 kopper kaffe på få minutter! Brygger en fantastisk kaffe med skøn aroma på den simple metode, at man hælder vand i kanden hvorefter man hælder malet kaffe i den øverste filterbeholder.
  699,00 DKK
  Se mere ›
 • Emaljekande - perkolator 2 liter

  Emaljekande - perkolator 2 liter

    Blå emaljekande til gammeldags 'cowboy-kaffe' - kaffe kogt direkte i kanden eller til perkolatorkaffe via den medfølgende perkolator-del.   Kaffekanden er lavet kvalitets emaljeret stål og er stærk nok til, at kan være placeret direkte over et lejrbål eller på grillen.     Kanden kan indeholde 2 liter svarende til ca. 12 kopper kaffe. 
  249,00 DKK
  Se mere ›