Bæredygtig/økologisk rå

Bæredygtig/økologisk rå

Med kaffeagenterne.dk's bæredygtige kaffe støtter du en god sag. Med bæredygtig kaffe mener vi kaffe som enten er dyrkey økologisk eller som er mærket med én af certificeringsmærkerne der arbejder for f.eks. bedre levevilkår for kaffebønderne eller stiller krav til miljøpåvirkingen fra dyrkningen af kaffe. Af certificeringsmærker kan nævnes Statskontrolleret Økologisk, Fairtrade, UTZ CERTIFIED, Rainforest Alliance m.fl.
 • Mexico Finca Esperanza økologisk

  Mexico SHG - økologisk - rå bønner

  Smagsprofil med en let krop, ringe syre, mild, tør smag med bløde karamel nuancer. Hvis kaffen ristes mørkere får du en mere karameliseret sukkersmag der er lidt mere skarp og krydret. En dejlig mild kaffe! NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  95,00 DKK
  Se mere ›
 • Peru Coinca økologisk - rå bønner

  Peru Coinca Arabica - rå bønner økologisk

  Vasket, økologisk kaffe fra Peru - som med naboer som Colombia og Brasilien har alle forudsætninger for god kaffe Vokset i 1100 til 1800 meters højde. God syrlighed, mellem krop og en afbalanceret smag med frugtagtig sødme med chokoladeafslutning. NB: Rå bønner - skal ristes inden brug.
  94,00 DKK
  Se mere ›
 • Uganda Bududa AA - rå bønner

  Uganda Bududa AA Farm Mountain - rå bønner

  Så er den nye høst her endelig! Denne vaskede kaffe stammer fra Bududa området i Bugisu der dyrkes på bjerget Mount Elgons sider i det østlige Uganda i en grohøjde mellem 1500 og 2000 meter. Smagsprofilen er rustik med en god krop, lav syrlighed, blomsternoter og en sød chokolade afslutning.
  100,00 DKK
  Se mere ›
 • Uganda Sironko AA - rå bønner

  Uganda Sironko AA Farm Mountain - rå bønner

  Så er den nye høst her endelig! Denne vaskede kaffe stammer fra Sironko området i Bugisu der dyrkes på bjerget Mount Elgons sider i det østlige Uganda i en grohøjde mellem 1500 og 2000 meter. Smagsprofilen er ren med en god krop, god, frisk syrlighed, blomsternoter og en frugtig afslutning.
  100,00 DKK
  Se mere ›